7de  Aalandenloop op 15 mei 2020


Lopersinformatie


Voor de antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hieronder de lopersinformatie van de Aalandenloop. Staat in deze lijst niet je antwoord op je vraag? Mail deze dan naar info@aalandenloop.nl


Start van de wedstrijd

Op vrijdagavond 15 mei 2020 klinkt om 18.00 uur het startschot voor de eerste kidsrun. De start van de 5 kilometer zal plaats vinden om 19.00 uur en voor de 10 kilometer om 20.00 uur . De start en finish liggen op het schoolplein van het Meander College.


18:00 uur start Breman Utiliteit Zwolle kidsrun 6 en 7 jaar

18:15 uur start Breman Utiliteit Zwolle kidsrun 8 en 9 jaar

18:30 uur start Breman Utiliteit Zwolle kidsrun 10 t/m 12 jaar

19:00 uur start Graveertechniek van Dijk 5 km

20:00 uur start Run2Day Zwolle 10 kmAfstanden

Het loopevenement heeft twee afstanden, de 5 kilometer en de 10 kilometer.

Daarnaast is er nog een Kidsrun voor de kinderen t/m 12 jaar. 6 t/m 8 lopen 1 kilometer en 10 t/m 12 lopen 2 kilometer.


Contactgegevens

De organisatie is bereikbaar via info@aalandenloop.nl


Deelnemersaantal

Er is een limiet gesteld van totaal 400 deelnemers per afstand. Voor de Kidsrun is er geen limiet.


Deelnemersvoorwaarden

Ieder persoon die zich inschrijft verklaart zich akkoord met de lopersvoorwaarden.


Drinken onderweg en na afloop

Na ongeveer 2,5 kilometer stel wij een drinkpost op en bij de finish staat er water voor u klaar. Na afloop van de wedstrijd kunt u nagenieten onder genot van een drankje in Wijkcentrum de Bolder. Bij inlevering van het startnummer krijgt u een consumptie in Wijkcentrum De Bolder. Voor de toeschouwers is de bar bij Wijkcentrum de Bolder ook tijdens de hardloopwedstrijd open.


Inschrijven

Alle informatie over de inschrijving is te vinden onder het kopje inschrijving.


Inschrijfkosten voorinschrijven:

Kidsrun t/m 12 jaar bedraagt  € 4.00 euro

5 en 10 kilometer bedragen € 8.00 euro


Inschrijfkosten na inschrijven:

Kidsrun t/m 12 jaar bedraagt € 4.00 euro

5 en 10 kilometer € 9.00 indien mogelijk.


Betaling

De voorinschrijvingen dient u Ideal te betalen. De na inschrijving dient contant betaald te worden.


Kidsrun

Klik hier voor meer informatie over de Kidsrun.


Herinnering

Alle kinderen krijgen een medaille na de finish. Voor de 5 en 10 kilometer lopers is er een drankje beschikbaar in de Bolder.


Medische hulp

Het rode kruis zal aanwezig zijn op het parcours en bij de start en finish.


Route

Onder het kopje route vindt u meer informatie over de routes.


Risico

De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. U loopt op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. Wij adviseren u om de lopersvoorwaarden goed door te lezen voor specifieke informatie.


Prijsuitreiking

Om 18.45 uur zal de prijsuitreiking voor de kidsrun plaats vinden. Om 20.15 uur zal de prijsuitreiking voor de 5 kilometer zijn. De 10 kilometer om 21.30 uur.


Startbewijs

Het startbewijs kunt u op vrijdag 15 mei 2020 vanaf 15.00 tot 19.45 uur ophalen bij Wijkcentrum de Bolder. Het startnummer dient u voor op uw shirt te bevestigen met veiligheidsspelden. Het startnummer mag niet worden omgevouwen of kleiner worden geknipt.


Chip / Tijdwaarneming

De tijdregistratie vindt plaats met behulp van de Ipicochiptiming van AV PEC1910. De chip wordt ter beschikking gesteld door AV PEC1910. Je ontvangt de chip tegelijk met je startnummer. De chip moet bevestigd worden met een tie-wrap aan je schoen. De organisatie neemt direct na de finish de chip weer in. Er staan vrijwilligers klaar om assistentie te verlenen. Wanneer de chip niet wordt ingeleverd wordt er 5 euro in rekening gebracht bij de loper. Voor meer informatie over de chip klik hier


Toeschouwers

Een hardloopevenement is niet alleen leuk voor de deelnemers, maar ook voor de toeschouwers. Kom vooral kijken en moedig de lopers aan om hun doel te bereiken. Een gezellige en feestelijke sfeer kan ook voor de loper een duwtje in de rug zijn om een mooi resultaat te behalen. Wanneer het weer het toelaat is er voor de kinderen een springkussen. De toeschouwers kunnen een consumptie kopen bij Wijkcentrum de Bolder.


Toiletten

De toiletten zijn in Wijkcentrum de Bolder, in de kleedkamers en de ontmoetingsruimte.


Uitslagen

Op alle loopafstanden hanteert de organisatie het systeem van tijdregistratie met behulp van de IPICO chip. Alleen de uitslagen van de prijswinnaars in de diverse categorieën worden bepaald door de volgorde van binnenkomst. De uitslagen zullen zo snel mogelijk gepubliceerd worden op de site en op uitslagen.nl.


Omkleedgelegenheid

In het Wijkcentrum de Bolder zijn twee kleedkamers met douche voor dames en twee kleedkamers met douche voor de heren. Ook zal er een gymzaal open zijn waar gezamenlijk omgekleed kan worden. Spullen achterlaten in de omkleedgelegenheden en in Wijkcentrum de Bolder is geheel op eigen risico. AV PEC1910 en Wijkcentrum de Bolder kunnen niet aansprakelijk worden gesteld wanneer spullen worden gestolen, vernield, kwijt raken, kapot gaan enzovoort.


Categorieën

Categorieën kidsrun:

Jongens 6 en 7 jaar

Meisjes 6 en 7 jaar

Jongens 8 en 9 jaar

Meisjes 8 en 9 jaar

Jongens 10 t/m 12 jaar

Meisjes 10 t/m 12 jaar


Voor de kidsrun zal er voor elke deelnemer die eerste wordt in zijn of haar categorie een beker zijn.


Categorieën 5 en 10 km:

Mannen senioren

Mannen 35+

Vrouwen senioren

Vrouwen 35+


Op de 5 en 10 km is er voor de nummer 1, 2 en 3 in de bovengenoemde categorieën een cadeaubon van Run2day.


Ook zijn er cadeaubonnen voor de snelste bewoners uit de aa-landen.


- Er is een bon voor de snelste man op de 5 km uit de aa-landen.

- Er is een bon voor de snelste man op de 10 km uit de aa-landen.

- Er is een bon voor de snelste vrouw op de 5 km uit de aa-landen.

- Er is een bon voor de snelste vrouw op de 10 km uit de aa-landen.Parkeergelegenheid

Kom je met de auto dan kun je parkeren op de parkeerplaatsen van winkelcentrum de AA-Landen. Natuurlijk raden wij aan om met het openbaar vervoer of op de fiets te komen. Rondom het winkelcentrum zijn plaatsen om je fiets te stallen.

Klik hier voor de looproute parkeergelegenheid


Route beschrijving

Bus

Wanneer u met de bus komt is het van belang dat u met bus 4 aalanden komt en uitstapt bij WKC de dobbe, vervolgens is het een klein stukje lopen.


Auto

Komt u uit de richting van Meppel A28, neemt dan de afslag Zwolle Noord. Ga bij de verkeerlichten rechts af, rij vervolgens rechtdoor bij de volgende verkeerslichten (dit is ook alleen maar mogelijk). Bij de volgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Eerste rontonde slaat u rechtsaf, hier kunt u de auto parkeren. Vervolgens is het een klein stukje lopen. Klik hier voor de looproute.


Komt u uit de richting van Hattem A28, neemt dan de afslag Zwolle Noord. Ga bij de verkeerlichten links af, vervolgens twee verkeerslichten rechtdoor. Sla bij de volgende verkeerlichten rechtsaf.  Eerste rontonde slaat u rechtsaf, hier kunt u de auto parkeren. Vervolgens is het een klein stukje lopen. Klik hier voor de looproute.
Voor meer informatie info@aalandenloop.nl